New Step by Step Map For خواص درمانی عناب خشک
New Step by Step Map For خواص درمانی عناب خشک
Blog Article
عناب خشک خواص درمانی و غذایی بیشتری نسبت به عناب تازه دارد. عناب خشک، خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی دارد. این خاصیت عناب باعث میشود سیستم دفاعی بدن، تقویت شود. همچنین از دیگر خواصی که به این میوهی پر خاصیت نسبت داده میشود، آرامش در هنگام خواب است.
عناب به دلیل خواص ضد التهابی که دارد به صورت جوشانده میتواند در درمان بسیاری از عوارض سرماخوردگی مانند سرفه کمک کننده باشد.
نتایج مطالعات حیوانی نشان داده است که عصاره عناب باعث کاهش فشار خون و فشار متوسط شریانی در موشها میشود. اسید بتولینیک که در عناب یافت میشود، باعث تولید ترکیبات اندوتلیال شده و سلولهای اندوتلیال (لایه درون رگی) را تحتتأثیر قرار میدهد (سلولهای لایه درون رگی وظایف مهمی چون تنظیم فشار خون را به عهده دارند).
عناب میتواند به فرایند هضم بهتر غذا کمک کند ، عناب به نرم شدن و حجیم شدن مدفوع شما کمک میکند و خطرات ناشی از زخم معده، آسیب و باکتریهای مضری که ممکن است در روده شما وجود داشته باشد کاهش میدهد.
این میوه دارای دو نوع فیتوکمیکال است، فیتوکمیکال در واقع یک ماده گیاه شیمیایی است که باعث ایجاد خواص پزشکی مفیدی میشود. این ماده شیمیایی باعث ایجاد تغییرات مثبت در مغز و پیامرسانهای عصبی میگردد، فرآیند خواب شما را تسهیل میکند و مشکلات آن را به طور کامل حل مینماید.
طرز تهیه دمنوش به این صورت است که ابتدا قوری را پر از آب کرده، سپس عناب خشک به همراه موارد دلخواه چون چوب دارچین را در قوری بریزید تا به جوش آید.
همچنین کلسیم بالا از پوکی استخوان زودرس جلوگیری میکند و از سلامت استخوانهای شما محافظت مینماید.
(عناب را نجوشانید) همچنین، میتوانید یک تکه زنجبیل و یک چوب دارچین به دمنوش خود اضافه کنید تا هم فواید سلامتی و هم عطر نوشیدنی خود را تقویت کنید.
همچنین در برخی بررسیها به تأثیر پلی ساکارید موجود در عناب بر تقویت دیواره داخلی روده موش صحرایی مبتلا به کولیت (التهاب روده مزمن) تأکید شده است.
طبق شواهد تجربی، مصرف مقادیر زیاد عناب ممکن است در موارد نادری باعث خواب آلودگی، اسهال، کاهش اشتها، یبوست، نفخ و بی حالی شود. از این رو قبل از مصرف عناب با پزشک خود مشورت کنید.
چون کمک میکند اگر رژیم غذایی خاصی را رعایت میکنید، با خوردن مقدار مشخصی از این میوه، سیر باقی بمانید. دیگر ریزه خواری نکنید و از تنقلات دور بمانید.
شما میتوانید با نوشیدن چای عناب یا خوردن عناب خشک با تامین خون و انرژی کافی شدت و مدت این علائم را کاهش دهید.
همچنین افرادی که دیابت دارند یا به صورت پیشفرض دچار افت فشار خون میشوند باید در خواص و مضرات عناب خشک مصرف این میوه احتیاط کنند.
میوه عناب که دارای خواص دارویی بسیار زیادی است، در ابتدا سبز و گرد بوده و پس از رسیدن به رنگ قرمز درآمده، زیتونی شکل و چروک میشوند.